Switching Hosts/Server Move Today - 7 PM PDT (11 PM EDT) March 31/2010

Discussion in 'Site Specific News and Info' started by kyle, Mar 31, 2010.

  1. kyle

    kyle New Member

    Important Notice - At 7 PM PDT (11 PM EDT) tonight we will be closing the forum to prepare for a move to a new web hosting company. The major part of the move has already been done and what has to be done is a final backup of the database and then it has to be transferred over to the new site and imported, change name server info, etc.

    The biggest issue when moving sites and changing web hosts is the change to the name servers. When changes are done it takes anywhere from a few minutes to a number of hours so at times you may not be able to access the site, or you may get on and after a page refresh be directed back to the old. It all depends on each individual's internet connection and how often their internet provider updates their cache.

    As with most moves there is always a few items that will have to be changed or replaced and once the site is reopened I will go through and check everything out.
     
  2. kyle

    kyle New Member

    The switch to the new web host and server move has been completed and so far it looks like all the forum thread and posts carried over with the database backup (biggest worry when you move a site). There are a lot of minor items that I have to replace like images, buttons, etc and I will get to them as soon as possible. Also should have the arcade back and operational later on today.
     
  3. Big Nate

    Big Nate Chaos Engineer

    Post here if you find issues. Kyle will get to them when he has a chance but high priority items will be first. I will update this post so he doesn't have to sift through the thread to find things.

    1) My Profile link at the top right sends me to this message .
    Warning: require_once([path]/includes/functions_itrader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(331) : eval()'d code on line 116

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/adahlen/public_html/forum/includes/functions_itrader.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adahlen/public_html/forum/includes/init.php(331) : eval()'d code on line 116

    FIXED

    2)I get this message.
    Forbidden

    You don't have permission to access /forum/showthread.php on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8m DAV/2 mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.mnmazda.com Port 80

    from this thread page two only= Page 2

    3) New issue when mark all posts read button is pushed this message is displayed.
    vBulletin Message
    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

    (And it use to work.)
     
  4. kyle

    kyle New Member

    Arcade will be up in a minute.
     
  5. AJ

    AJ 110 HP of FURY!

    The donate bar is a broken I think... lol
     
  6. Jana

    Jana New Member

    I don't think so....it's a new month.....you have a "monthly goal".
     
  7. Big Nate

    Big Nate Chaos Engineer

    Updated issues see first post.
     
  8. Hot Ice

    Hot Ice Guest

    When I try to click on Mark Forums Read...I get this message:
    vBulletin Message
    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

    (And it use to work.)
     
  9. kyle

    kyle New Member

    Mark forum read works for me, just cleared all unread threads and posts, though it might be a browser specific bug. What browser are you using? Also what happens when you click on a highlighted red icon on the forum main page. By double clicking the icon you can also set everything in that forum section as read.
     
  10. Hot Ice

    Hot Ice Guest

    I am using ie and it worked last week but I will try what you say
     

Share This Page